17 joves voluntaris organitzen ENTRECASES BETXÍ

17 joves, la seva majoria de Betxí ultimen detalls per a rebre als campistes el dia 12 de juliol a l’Escola Esther Franch.

Els joves betxinencs, membres actius de la Casa de Joventut Espurna i amb el suport de Novessendes han preparat una programació d’activitats interessantíssima i treballaran de valent per a que la cultura, l’art i la diversió i creativitat siguen la tònica dominant al llarg dels cinc dies d’estada dels campistes d’arreu de terres valencianes.

El voluntariat que Novessendes volem promoure no és un voluntariat corporatiu ni tancat, i no busca substituir llocs de treball en precari. Sabem que la gent dedica hores i esforç del seu temps lliure si allò que fa li motiva. I no importa on ni com ni quan. La ciutadania només s’engresca quan treballa per a ella mateixa.

Volem que la ciutadania canvie la seva visió del temps lliure, que comence a dedicar un mínim de temps als demés, i posem els recursos i la disposició per a fer-ho possible. Els joves d’Espurna ja saben que significa associar-se i promoure un oci diferent. Tant ells com altres iniciatives associatives al poble demostren que la gent sabem i volem fer coses per millorar el nostre entorn.

Felicitats a totes i a tots els voluntaris/àries de Betxí.

 

alba nuria

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010