BETXÍ CELEBRA LA RECUPERACIÓ DE L’HORTA DEL RAJOLAR

El dissabte dia 6 de maig s’ha celebrat a Betxí una Jornada de portes obertes en el marc del projecte “HORTA DEL RAJOLAR, agricultura sostenible com a oportunitat d’inserció sociolaboral”, que desenrenvolupa accions per a la promoció de l’agricultura de proximitat, basant-se en criteris agroecològics i amb la finalitat de recuperar horta tradicional facilitant oportunitats de treball i un consum responsable i saludable d’hortalisses per a la població.

Ha sigut una jornada festiva, amb degustació inclosa, que ha comptat amb la presència del Secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, i del Diputat Provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella. A més de l’Alcalde de la localitat Alfred Remolar, els Regidors Javier Delgado i Salva Rius i de nombrós públic que ha pogut visitar l’horta on es produïxen les hortalisses que consumim, acompanyats de familiars i amics.

El projecte el desenrvolupa la Fundació Cívica Novessendes i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Mediambient de l’Ajuntament de Betxí, així com el finançament en 2017 tant del propi Ajuntament com de la Diputació de Castelló, Bankia i la Fundació Caixa Castelló.

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010