La ciutadania de Betxí dissenyarà el futur del Palau

Aquest dissabte 8 de març a partir de les 10h del matí, tota la ciutadania de Betxí està convocada a participar de 2 taules públiques per a decidir el futur del Palau.

En elles es podrà opinar, proposar y discutir obertament sobre les activitats que es faran durant la reapertura del monument, així com els usos futurs que se li pot donar a l’espai.

L’activitat tindrà lloc a la Plaça Major de Betxí.

091-PR-cartel mesas

Més concretament,

La primera taula tractarà la POSADA EN VALOR DEL PALAU: HISTÒRIA, PROJECTES I DIFUSIÓ. L’objectiu és demanar històries, records i valors que va tindre el Palau, així com explicar els projectes que s’està fent i com contemplen eixos valors. Aquesta taula té especial interés per a les persones majors que vulguen compartir els seus coneixements i records sobre l’edifici.

En la segona taula s’abordarà el FUTUR DEL PALAU: PLA D’USOS I GESTIÓ ECONÒMICA I CULTURAL. La idea és plantejar el ventall de possibles usos que els ciutadans de Betxí creuen que pot albergar el Palau en un futur, i sobretot la seua relació d’apertura amb la plaça i el carrer. Aquesta taula és interessant per a la gent jove, el teixit empresarial i comercial de Betxí, i la gent relacionada amb el món de l’art i la cultura.

En les taules es moderaran per la Fundació Novessendes, els responsables de la restauració “El fabricante de Espheras”, components de l’Associació local Amics del Palau i un responsable d’àrees econòmiques i de Patrimoni de l’Ajuntament de Betxí.

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010