Cloenda Fase I del Programa de Suport a Persones Emprenedores 2013

DSCN2410El passat dissabte  13 d’abril es va fer la darrera sessió del taller d’identificació de la idea de projecte i treball personal que els participants en el Programa de Suport a Persones Emprenedores han realitzat des de principis de febrer.

En total es van presentar 4 idees emprenedores, una d’elles impulsada per dos participants, sobre iniciatives en els àmbits de l’agricultura ecològica, turisme i venda de productes a través d’internet, serveis informàtics i d’internet o serveis de disseny i interiorisme.

Amb esta sessió finalitza la Fase I del Programa i es dóna pas a la Fase II del Club d’Emprenedors on es farà un acompanyament personal per a ajudar a l’emprenedor a elaborar el seu pla d’empresa, i suport personal a través de tècniques com ara coaching executiu i el mentoring on participen quatre empresaris de Betxí que s’han oferit per fer l’acompanyament als emprenedors.

En aquesta fase també estan previstes cinc accions grupals en la modalitat de taller, la primera de les quals sobre Model de Negoci comença el dissabte 20 d’abril.

Cal destacar la col·laboració en este Club de diverses institucions (Pacte Territorial Ceràmic, Càmera de Comerç, CEEI-Casrtelló, Consell Municipal Econòmic i Empresarial, La Caixa)  i empreses locals de Betxí (Pavimbe, Garsaco, Brisamar, Tecnopàmic i Cartonajes La Plana).

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010