Conveni de col·laboració entre Horta Sud i Novessendes

signatura1

El passat dimarts 27 de maig, Alfred Domínguez (President de La Fundació Horta Sud) i Manolo Piquer (President de la Fundació Novessendes) signaren un conveni marc de col·laboració per establir ponts de col·laboració entre les dues entitats.

La relació de les dues Fundacions es remonta a 4 anys enrere, en els que ambdues entitats han desenvolupat col·laboracions puntuals, reunions de presa de contacte i moments de treball conjunt.

A les dues fundacions ens uneix el treball de foment de la participació ciutadana a les nostres respectives realitats. Donar recursos econòmics i materials a les associacions locals per a que puguen dur endavant les seves tasques cíviques i voluntàries, facilitar espais de trobada i coneixement entre les associacions, assessorar-les en aspectes jurídics, econòmics i organitzatius, facilitar-los formació per a que siguen més efectives, són qüestions que preocupen a les dues organitzacions.

La Fundació Horta Sud és una entitat amb anys d’experiència en el món associatiu, i amb el present conveni de col·laboració posa a l’abast de Novessendes una gran quantitat de nous recursos per a compartir i treballar amb el teixit associatiu de Betxí i la província de Castelló. La Fundació Novessendes és una entitat amb anys d’experiència en el camp del foment de la participació ciutadana a Betxí.

Aquest acord farà que la Fundació Novessendes pose a disposició de les associacions dels nostres municipis més propers accions tant interessants com la revista PAPERS ASSOCIATIUS, cursos de formació sobre legislació, organització de documents, com fer una web fàcilment per a l’associació o claus per muntar una activitat i no oblidar res. També es posarà en marxa el servei d’assessoria a entitats, on els representants del teixit associatiu podran fer consultes de qualsevol tipus i resoldre els problemes associatius típics. Novessendes, continuant la línia d’Horta Sud, treballarà amb les entitats una visió, per a que mitjançant el compartir experiències en trobades i sessions conjuntes, les entitats amplien la seva visió cap a un treball en xarxa.

Els representants de les dues entitats coincideixen en que “el foment de l’associacionisme i dels moviments cívics és un dels pilars de la nostra societat, i tant Horta Sud com Novessendes esperen que aquest treball servisca per contribuir a un món millor, amb una ciutadania més activa”.

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010