Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Betxí i la Novessendes

signatura conveni menudaL’Ajuntament de Betxí i Novessendes han signat hui dia 12 de maig un conveni per col·laborar estretament en el desenvolupament del projecte de l’Horta del Rajolar, d’inserció sociolaboral amb gent de Betxí mitjançant la posada en marxa d’una finca de producció ecològica al municipi, així com la promoció d’un banc de terres municipal a la partida del Rajolar. L’Ajuntament destinarà durant 2015 la quantitat de 4000 euros.

Novessendes va començar aquest projecte l’octubre de 2014, amb l’objectiu doble de formar un equip de gent per aprendre les tècniques del cultiu ecològic i de proximitat, i de posar els recursos necessaris per a la futura formació d’una cooperativa de treball en l’agricultura ecològica.

El projecte el formen 20 persones en procés d’aprenentatge. La Fundació dirigim el procés de formació i la dinamització dels equips de treball, així com la posada en marxa dels aspectes tècnics de la finca, ubicada a la zona de l’Horta del Rajolar.

El projecte te altres finançadors, com Fundació La Caixa, amb una aportació de 23.300 euros, la Fundació Caixa Castelló, i la pròpia Fundació Novessendes.

Share Button

Temes: ,

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010