Cicle de xarrades sobre educació a Betxí

PER LA PARTICIPACIÓ COMUNITÀRIA I EL  DIÀLEG EDUCATIU

Diuen que per educar un xiquet o una xiqueta cal tota la tribu. Diuen que l’educació és responsabilitat de tota la comunitat, diuen que la participació de les famílies en l’educació és fonamental, diuen que l’apertura dels centres educatius al seu entorn és una condició per la millor educació…

 Però sovint es produeixen escletxes entre la institució educativa i les famílies, en moltes ocasions la realitat no entra dins els centres educatius, massa vegades les pràctiques formatives reglades i no reglades, les no formals, les d’entitats socials no es comuniquen entre si per assolir la major eficàcia educativa.

Volem tractar aquest tema amb la presentació de realitats formatives concretes que fan possible travessar les fronteres educatives, les fronteres comunicatives entre els agents que comparteixen l’objectiu d’educar als xiquets, xiquetes i joves de la nostra comunitat. Per després encetar un diàleg que puga enriquir a totes les assistents.

 

PROGRAMA

 

05/04/2017  EL COMPROMÍS EDUCATIU DEL VILLARREAL CLUB DE FÚTBOL

Intervenen: Sergio Navarro Barquero, director de Metodologia Esportiva, Eduardo Morelló Tomás, coordinador del Departament de Psicologia i Pau Manzano Vidal, coordinador de Tutors

04/05/2017  CASES DE JOVENTUT: LA PARTICIPACIÓ QUE EDUCA

Intervenen: Víctor Escoín i  Carla Balbastre (Federació de Cases de Joventut) i Alba Remolar (CJ Espurna Betxí).

25/05/2017  REMAR JUNTS: L’EDUCACIÓ CONSENSUADA ENTRE DOCENTS I FAMÍLIES

Intervenen docents i pares/mares del CRA Benavites-Quart de les Valls

ORGANITZA: FUNDACIÓ NOVESSENDES.

COL.LABOREN: AMPA CEIP CERVANTES-DUALDE, AMPA IES BETXI. AJUNTAMENT DE BETXÍ, CEIP CERVANTES-DUALDE, IES BETXÍ, RURALNOSTRA, PEQUELAR.

LLOC: Saló d’Actes de RURALNOSTRA. C/ Tales. Betxí.

HORA 18:30 / 20:30

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010