Crèixer i aprendre

TÈCNIQUES DE IOGA I MEDITACIÓ-MINDFULNESS EN LA PRÀCTICA EDUCATIVA

CP CERVANTES-DUALDE (BETXÍ)

IMG-20150217-WA0004El IOGA i tècniques de meditació com el MINDFULNESS contribuïxen a despertar les «intel·ligències múltiples» que tenim, a ser més creatius, intel·ligents, feliços i lliures. Per a un bon aprenentatge, el cos necessita estar relaxat, la respiració ha de ser lliure, les emocions, equilibrades i la ment ha d’estar concentrada: oferir les condicions per a «deprendre a deprendre». Des de Novessendes veiem necessari la creació de programes sostenibles i duradors en les escoles que promoguen la felicitat i el benestar emocional de mestres, educadors, estudiants, pares i altres agents del sistema escolar.

ACTIVITATS

PER ALS MESTRES I MESTRES:

1. CRÉIXER COM A DOCENT I COM A PERSONA: TÈCNIQUES DE IOGA I MEDITACIÓ-MINDFULNESS EN LA PRÀCTICA EDUCATIVA

OBJECTIU: Millorar el benestar i l’autoconcepte docent. Oferir tècniques que li ajuden a millorar la seua pràctica, afrontar el dia a dia de manera positiva, treballant l’atenció i la concentració en els alumnes.

• PER ALS PARES:

2. CRÉIXER COM A MARE/PARE I COM A PERSONA: INTRODUCCIÓ AL IOGA.

OBJECTIU: Els pares relaxats, que es prenen un temps per a si mateixos i el seu benestar, estan en millors condicions d’enfrontar-se al dia a dia. Les respostes seran més adaptades i podran ser més comprensius amb les circumstàncies que afecten al comportament dels xiquets. Estaran en millor disposició per a transformar qualsevol esdeveniment diari en una oportunitat d’aprenentatge i creixement per a la família.

PER ALS PARES I XIQUETS CONJUNTAMENT:

3. CRÉIXER JUNTS: IOGA EN FAMÍLIA. Sessió demostració en el centre educatiu de 15:30 a 16:00. Després se’ls emplaçarà a Ioga en família: 4 sessions (ABRIL-MAIG) en Novessendes.

OBJECTIU: Oferir un espai d’oci familiar no basat en el consum, relaxat, contingut, des de l’afecció. Que ajude a cobrir les necessitats emocionals i de les famílies.

PER ALS XIQUETS (xiquets majors de 6 anys): En Novessendes.

4. TÈCNIQUES DE IOGA ADAPTADES A XIQUETS. Un espai de joc saludable que millora el seu benestar físic i mental. Tècniques d’autocontrol i millora de l’atenció.

OBJECTIU: Oferir als xiquets de Betxí i les seues famílies la possibilitat d’introduir les pràctiques del ioga com a activitat quotidiana.

CONSULTA LES ÚLTIMES NOTÍCIES AMB INFORMACIÓ ACTUALITZADA DEL PROJECTE:

Share Button
contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010