Dimecres 5 d’abril; EL COMPROMÍS EDUCATIU DEL VILLARREAL CLUB DE FÚTBOL

 

 INTERVENEN: BERNI BERT (Psicòleg esportiu), ARTURO JIMÉNEZ (Cap del Departament d’Estudis)  i PAU MANZANO (Coordinador de Tutors)

LLOC: Saló d’Actes de RURALNOSTRA. C/ Tales. Betxí.

HORA: De 18:30 a 20:30

ORGANITZA: FUNDACIÓ NOVESSENDES.

COL.LABOREN: AMPA CEIP CERVANTES-DUALDE, AMPA IES BETXI. AJUNTAMENT DE BETXÍ, CEIP CERVANTES-DUALDE, IES BETXÍ, RURALNOSTRA, PEQUELAR.

El Villarreal CF manté una residència on viuen xics amb talent per al fútbol, però que estan en edat d’estudiar. Tots ells -arriben o no lluny en l’aspecte esportiu- necessiten formar-se com persones, necessiten, també, avançar en estudis i competències que poden ser el seu futur. Necessiten assolir el màxim del seu potencial.

Fer-se conscients d’això ha suposat un gran canvi en la manera en que els responsables d’estudis del Club afronten la formació d’aquests joves.

L’educació integral, la participació en associacions i projectes de l’entorn social, l’educació en el respecte i la col·laboració, les relacions confiades entre la Residència, els entrenadors i els docents de l’institut Miralcamp -on acudeixen la majoria de residents- s’han convertit en allò prioritari per al creixement personal de cada resident.

Els efectes han estat immediats. Encara queda molt de camí per recòrrer, però aquesta experiència pot aportar molt suggeriments sobre les relacions entre escola i societat per les persones a qui ens importa l’educació. És això del que parlarem en aquesta activitat.

Segur que serà molt interessant.

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010