IMAGINEM BETXÍ

imaginem Cartell per a la web

Volem demanar-te la teua opinió sobre coses per millorar al poble i la qualitat de vida dels betxinencs i betxinenques.

Quin Betxí t’agradaria tindre? T’imagines?

Ens interessa el que tingues que dir. Estem identificant prioritats locals per actuar des de la Fundació Cívica Novessendes.

 

A tots els participants se’ls inclourà en un sorteig de 3 premis de 150€, 75€ i 50€ per consumir-los al comerços locals de Betxí.

 

Imaginem Betxí és un projecte de Novessendes  per identificar allò què interessa i necessiten els i les veïnes de Betxí. Busquem persones interessades en donar la seva opinió sobre els problemes del poble. Amb tota la informació decidirem quines són les accions amb que intentarem millorar Betxí.

Com? Al banner de l’esquerra a la pàgina principal podràs aportar les teues idees/propostes. També trobaràs a diversos espais i comerços del municipi el formulari en paper.

Quan? Els materials s’entreguen a Novessendes, o en els comerços participants abans del 12 de maig de 2013.

Vull participar, què faig? Entres a la web i fas el formulari. O busques un formulari en paper (en establiments públics del poble), el reomplis i el pots deixar a la bústia que hem ficat als establiments col·laboradors, o ens l’entregues a la Fundació Novessendes personalment. Pots contactar-nos per email, telèfon o en persona, al nostre Centre Cívic:

info@novessendes.org
Telf.: 964 62 00 10
Av. Primer de maig, 23 – Betxí
www.novessendes.org
Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010