La Fundació Novessendes porta a Betxí joves de tota la comunitat

Al llarg de la setmana pròxima, Betxí acollirà l’activitat ENTRECASES, una activitat que aglutina des de fa anys i de manera itinerant més de 30 joves entre 12 i 17 anys de tota la Comunitat Valenciana.

La Fundació Novessendes, en estret treball amb l’associació juvenil Espurna de Betxí, ha posat tots els recursos materials i humans per a fer possible que per uns dies, aquestos joves coneguen el poble i gaudisquen de l’estiu fent activitats educatives en el nostre entorn.

Excursions, visites al Palau, audiovisuals i art seran algunes de les activitats que els 15 voluntaris de l’associació de joves Espurna i els dinamitzadors de Novessendes han preparat per a que no falte de res.

Cal destacar el suport de l’Ajuntament de Betxí, que ha cedit l’ús del Poliesportiu, i l’escola Esther Franch per a les activitats.

La Fundació Novessendes té com a funció recolzar el moviment associatiu, i amb el tema de joves estem intentant apropar a Betxí totes aquelles propostes interessants que servisquen per a que els joves de Betxí coneguen altres realitats, altres joves i s’associen en allò que els agrada.

Pensem que és moment de treballar en xarxa, i dediquem recursos i esforços en treballar amb totes les entitats que siga possible, associacions, federacions, fundacions, del nostre entorn per fer que Betxí s’enriquisca. Estem convençuts que aquesta inversió de recursos millorarà la qualitat de vida de la joventut de Betxí i de la ciutadania en general.

2

Share Button

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010