LA FUNDACIÓ NOVESSENDES REUNEIX JOVES VALENCIANS EN UN CAMPAMENT URBÀ

Aquest dissabte 12 de juliol una trentena de joves de diferents Cases de Joventut de València i Castelló han arrancat el campament urbà Entrecases a Betxí. Els joves, junt a 17 voluntaris de Betxí han restaurat el jardí de l’escola Esther Franch, i han netejat les instal·lacions on faran les activitats fins dijous 17 de juliol.

Els propers dies es faran activitats tant interessants com la vetllada poètica de dimarts al propi Palau, la nit de senderisme o l’slackline, una interessant activitat consistent en fer equilibris sobre una corda.

Han planificat algunes activitats de participació al municipi, i en una d’elles ja han deixat una escultura de caixons semipermanent al frontó de Betxí, i dos muralls pintats pels propis joves. A més, el dimecres per la vesprada exposaran algunes obres plàstiques fetes per ells mateixos al Palau-Castell de Betxí.

El municipi s’ha bolcat en recolzar l’activitat, i des de la Fundació Novessendes s’ha coordinat la col·laboració de diferents entitats com l’Ajuntament de Betxí amb la cessió dels espais, Betxí Export amb la donació dels caixons de l’escultura, o Cartonatges la Plana que ha donat algunes planxes de cartró per al taller d’art. La Exprimidora de Castelló ha col·laborat en el disseny de la intervenció a l’espai. Susana Calpe impartirà una masterclass de pintura dimecres pel matí als joves. I els grups estables de joves, Slac, grup obert i natura coscoll, estan dinamitzant activitats tota la setmana.

Share Button

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010