Inicis i trajecte

inicios

La Fundació Novessendes va ser promoguda per Cartonajes La Plana, S.L. Un repte que sorgeix de la motivació dels socis d’aquesta empresa familiar de Betxí basats en els valors herència del seu fundador, Alfred Piquer.

trayectoEls primers anys la Fundació s’ha dedicat a respondre a les necessitats socioculturals de Betxí que mitjançant les associacions ens arribaven, i també començarem a desenvolupar un pla d’acció propi al municipi, tocant temes educatius, socials i culturals.
Alguns exemples de coses que hem fet són convocatòries d’ajudes, convenis amb institucions, programacions culturals conjuntes i l’apertura del nostre Centre Cívic.

redes

Al 2009 Novessendes fa un canvi en la seva manera de ser: deixem de ser un patronat de l’empresa “Cartonajes La Plana SL” per a obrir el 80% del poder de decisió a la resta de municipi. Passem per tant a ser Fundació Cívica.
Les decisions sobre “a què es dedica Novessendes” les prenen un patronat divers de gent de Betxí, i un equip tècnic amb experiència en participació ciudadana i moviments socials.
Share Button
contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010