Posa el teu gra de sorra en projectes socials

En temps de canvi, la ciutadania tenim molt a dir. I podem fer-ho de dues maneres: amb el nostre temps, i amb els nostres diners.

Cada cop hi ha més gent que s’adona que una part del seu temps pot servir per col·laborar en projectes interessants, o per construir directament sense intermediaris les alternatives que tant necessitem en estos temps convulsos de crisi, corrupció i injustícies. Moltes persones useu Novessendes amb aquest fi. Intentem posar a l’abast de qui ho desitje els recursos necessaris per a que, a través del temps lliure, la gent s’organitze i organitze activitats que l interessen per esdevindre persones més lliures i compromeses amb el seu entorn.

Tanmateix, cada cop més gent s’adona que amb els seus diners també està canviant el món. Segons en quin banc guardes els teus diners pots estar participant de la compravenda d’armes. Alhora de comprar les coses que necessites per viure pots estar donant beneficis a un tipus de negoci o a altre. Amb els teus diners pots finançar campanyes i iniciatives que et pareguen interessants. És important saber que amb els nostres diners podem, literalment, canviar el món.

Una de les maneres de participar econòmicament a Betxí és Novessendes. Amb les aportacions dels socis i sòcies fem possible projectes de transformació al poble (SOM ENERGIA, OBJECCIÓ FISCAL, TRIODOS BANK), la creació de nous col·lectius al poble, i suport a la ciutadania compromesa. Participa!

formulari

 

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010