Recupera i Reviu l’Horta del Rajolar!

Banner

BAIXA’T LA FITXA D’INSCRIPCIÓ ABANS DEL 31 DE DESEMBRE I PORTA -LA!

iconos-pago-formulario        pdf icon

 inscripció (word)         inscripció (pdf)

 

Després de de l’experiència d’Imaginem Betxí, i també del Diagnòstic participatiu dels joves, vam identificar algunes preocupacions sentides pels veïns i veïnes de Betxí:

– La manca de treball

– La manca d’oportunitats per a joves

– La degradació de l’entorn ambiental del poble

Una situació actual de l’agricultura que no resulta eficaç per al medi de vida del llaurador ni és un motor de desenvolupament soci-econòmic per al poble, necessita “reinventar-se” perquè oferisca realment oportunitats per a la població en general de Betxí.

Per altra banda, en Nss hem estat portant a terme durant 3 anys un Programa de Suport a Persones Emprenedores, ajudant a persones en situació de canvi personal/professional cap a una idea de auto-ocupació.

I també és evident l’interés mostrat per la població en els horts urbans

Fruit d’estes percepcions i experiències naix el projecte “Recuperació de l’Horta del Rajolar: Agricultura ecològica com oportunitat d’inserció sociolaboral”, com una iniciativa que pretén aportar solucions, introduir canvis que tinguen un impacte positiu per a les persones i per a la comunitat.

La idea del Projecte és generar oportunitats de treball i desenvolupament a través d’un procés formatiu i ficada en marxa d’una finca experimental amb un model de negoci d’economia social.

Si vols seguir llegint, baixat ací el document resum del projecte.

Share Button
contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010