TALLER DE MUNICIPIS DEL BÉ COMÚ

dissabte 17 de juny a Vinaròs en Vinalab (Carrer de Galícia, 12) a les 10:00 hores.

Acte promogut per la Fundació Novessendes dins del seua projecte ODS més prop gràcies a l’EBC) amb la col.laboració de AVEBC (Associació Valenciana per al foment de l’EBC) i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

El moviment per l’Economia del Bé Comú, iniciat per Christian Felber en 2010, s’està estenent arreu del món, d’Europa i específicament per les terres valencianes arran de la constitució de l’Associació Valenciana pel Foment de l’E.B.C.

En 2015 vam constituir el “camp d’energia de Castelló”, grup en el que participem persones de diversos pobles recolzant empreses que ja estan iniciant-se en aquest nou model econòmic i estenent el coneixement del marc teòric i dels instruments tècnics que faciliten a les empreses, les entitats, les institucions i les administracions dur a bon termini el principi formulat en totes les constitucions del món de posar l’economia al servei del bé comú”.

Havent realitzat ja actes oberts en diverses ciutats i un primer taller amb empreses, promovem ara un encontre de treball  amb regidors i regidores municipals interessats en:

  • conèixer els valors, els principis i les eines de l’EBC,
  • conèixer el procés per a desenvolupar l’EBC en els municipis: l’aplicació de la EBC en els serveis i empreses municipals, a les diferents àrees de gestió, en les associacions, persones jurídiques, empreses, col·legis, i la cooperació amb altres municipis EBC..

Es tracta doncs d’una jornada de treball, amb temps suficient per a fer aportacions, diàlegs i pràctiques. Començarà a les 10h, amb l’acollida per part de l’Ajuntament de Vinaròs en Vinalab (Carrer de Galícia, 12) La finalització està prevista a les 13’30h.

Amb aquesta iniciativa desitgem contribuir al procés de desenvolupament humà, solidari, sostenible, just i democràtic dels nostres municipis. Esperem que siga del seu interès i que siga possible la seua participació i de la resta de membres de la seua corporació.

Els preguem que ens confirmen l’assistència  al correu que figura al peu, per tal de facilitar l’organització al correu

castellon@economia-del-bien-comun.es

Agraïm la seva atenció. Una cordial salutació en nom del camp d’energia de l’Economia del Bé Comú de Castelló.

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010