Taller "Model de negoci" el dia 20 d'abril

emprenedors2Dissabte dia 20 d’abril es realitza el primer taller dins de la programació d’activitats grupals del Club d’Emprenedors. Es tracta d’una sessió que es perllongarà des de les 9:30 fins les 13:30 i correrà a càrrec del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI-Castelló).

Amb el títol de Model de negoci. Conceptes bàsics i aspectes clau per a elaborar el pla d’empresa, es treballarà amb una metodologia pràctica els coneixements bàsics del procés de generació de nous models de negoci i la seua posterior concreció en un pla d’empresa. D’esta manera, els emprenedors participants analitzaran, des de la seua idea de negoci que han clarificat i madurat en el treball de la fase anterior d’este Programa de Suport a Persones Emprenedores, el procés d’elaboració i concreció del seu pla d’empresa, que no és altra cosa que el camí a seguir per ficar en marxa el seu projecte de negoci.

Esta és la primera de 5 activitats grupals que el Club té previst realitzar amb els emprenedors participants en les dos edicions realitzades d’este Programa que Novessendes implementa amb la col·laboració de diversos agents i institucions. En properes sessions es treballaran aspectes com la constitució d’una empresa, productes financers i possibilitats de finançament als empreniments, o ferramentes per a emprenedors i empreses.

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010