Taller PYME Finance: solucions integrals de finançament per a PYMES i autònoms

(1) IMGP0368

El dimecres 22 de maig ha tingut lloc en les instal•lacions de Novessendes el taller titulat PYME Finance: solucions integrals de finançament per a PYMES i autònoms, dins del Programa de Suport a Persones Emprenedores que impulsa esta Fundació cívica.
El taller, impartit per Cecilia Masó, responsable del Departament d’Innovació i Noves Tecnologies de la Cambra de Comerç de Castelló, ha sigut eminentment pràctic, i a partir de la presentació de les idees emprenedores s’ha anat esbrinant diverses opcions per al desenvolupament d’aquestes, amb especial atenció al context existent i la competència.
També s’ha explicat la plataforma PYME-Finance, la qual està a disposició dels emprenedors per tal que puguen cercar línies de finançament públiques i privades, a nivell autonòmic, nacional i europeu; a més, en la plataforma existeixen diverses eines de gestió que donen suport al disseny del projecte i també durant la seua execució. Els participants en este programa de Novessendes tenen accés de manera gratuïta.
Amb aquesta es dóna fi a les activitats grupals adreçades als membres del Club, a partir del mes d’octubre i fins desembre es duran a terme les xerrades obertes al públic en general, mentre tant continuen les accions d’acompanyament individual als participants en l’edició d’enguany per a l’elaboració del pla d’empresa, el coaching i el mentoring.
La Cambra de Comerç de Castelló i la Fundació Cívica Novessendes tenen signat un conveni de col•laboració per a l’assessorament i la formació dels emprenedors d’este programa de la Fundació, on també participen, a banda d’altres agents, quatre empresaris locals de Pavimbe, Garsaco, Brisamar i Cartonajes La Plana.

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010