Taller sobre opcions de finançament per a les idees dels emprenedors

taller La CaixaContinuant amb les activitats del Programa de Suport a Persones Emprenedores impulsat per la Fundació Cívica Novessendes, el dimecres 8 de maig ha tingut lloc la xerrada titulada Finançament del teu negoci: l’opció del microcrèdit. MicroBank (La Caixa).

La xerrada, impartida per Penélope Sánchez, Directora de l’oficina de La Caixa a Betxí, ha tingut com a objectiu familiaritzar als membres del Club de Emprenedors amb els principals instruments de finançament de qualsevol negoci, ficant un èmfasi especial en l’opció del microcrédit impulsat per MicroBank, pensant sobre tot en les característiques dels projectes que els participants volen impulsar.

El taller ha sigut pràctic i totalment obert a la participació, on els assistents han fet tot tipus de preguntes i han raonat sobre els principals problemes que els afecten com a emprenedors, en especial l’accés al crèdit; també s’ha donat a conèixer la documentació que es demana per a obtenir un crèdit i s’ha fet un exercici pràctic.

La Fundació Novessendes està en procés de fer-se entitat col·laboradora de Microbank; d’aquesta manera s’afavorirà l’accés al crèdit dels participants en el Programa de Suport a les Persones Emprenedores. La Caixa valora molt positivament tot el procés d’acompanyament a l’emprenedor que fa el Programa, fins la formulació del seu pla de negoci, instrument principal sobre el que es basa la presa de decisions per a la concessió del crèdit.

A més de la participació de La Caixa en el Programa, es compta amb la col·laboració d’altres entitats com son el Pacte Territorial Ceràmic, la Cambra de Comerç de Castelló, el CEEI-Castelló i el Consell Municipal Econòmic i Empresarial de Betxí; també estan donat suport les empreses de Betxí Pavimbe, Garsaco, Brisamar, Tecnopàmic i Cartonajes La Plana.

Share Button

Temes: ,

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010