“Tinc una cosa a dir”

taller marta pereiraDijous passat dia 21 la Fundació Cívica Novesendes de Betxí va organitzar en el Col·legi Públic Cervantes-Dualde de Betxí uns tallers dirigits als alumnes de 1r i 2n de primària, amb el nom “Tinc una cosa a dir”.

El taller, a càrrec de Marta Pereira, treballà el valor de la igualtat mitjançant una representació de titelles. En ella els personatges amb diferents funcionalitats reduides, reclamaven el seu dret a ser tractats igual que la resta de persones.  Tot i ser cec/ga, sord/a, o faltar-li un braç, els personatges foren capaços de realitzar-se a si mateixos, dur endavant els seus somnis i amb una vida perfectament integrada i normal.

Estos tallers, a més de sensibilitzar l’alumnat cap a plantejaments més integradors, plantejà també l’aprenentatge del llenguatge de signes i entroncà de ple amb els continguts, ja que actualment en l’assignatura d’Educació Física estan treballant les olimpíades paralímpiques.

L’activitat forma part del programa d’educació en valors que la Fundació Cívica Novessendes duu endavant durant l’any 2013 al municipi.

Share Button

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010