Tranquil·litat i bons aliments

Josep_PamiesEl passat dia 2 de març alguns participants en el projecte de l’Horta del Rajolar vam estar en una interessant conferència de Josep Pàmies a la Vall d’Uixó. Aquest llaurador de tota la vida, reconvertit a l’agricultura ecològica i al treball amb plantes medicinals, va explicar la importància d’una alimentació adequada, basada en productes obtinguts de forma natural, sense l’ús de químics que acaben enverinant el medi i a les persones mateixes.

Des de la seua pròpia experiència i el contacte amb molts altres casos de persones que han patit malalties greus, Pàmies va insistir en la importància d’introduir canvis en els hàbits alimentaris que, junt a la manera en que afrontem les vivències personals i les emocions, fan que la resolució de molts problemes de salut estiguen a l’abast de qualsevol persona d’una manera senzilla i ràpida.

També va fer un repàs a diferents “plantes que curen” i algunes substàncies, que es poden utilitzar fàcilment per qualsevol persona, i que tenen un poderós efecte per restituir la salud en moltes variades dolències, fins i tot les més greus. No va faltar la crítica al poder econòmic i polític, a qui va responsabilitzar de bloquejar la difusió i ús dels bons remeis per interessos corporatius i el lucre d’uns quants poderosos.

Share Button

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010