Xarrada “Passat, present i futur. El Palau-Castell de Betxí”

DSCN5473

El passat divendres 28 de febrer a les 19,30h tingué lloc la xarrada de Presentació del Palau-Castell de Betxí a la Fundació Novessendes.

Com tota la ciutadania de Betxí ja sap, el Palau està a punt d’acabar les seves obres de restauració, i amb elles comença la reapertura d’aquest edifici emblemàtic i històric de Betxí.

Fa uns dies que el Palau ja pot visitar-se, per veure com avança la restauració en directe, en el marc d’una original iniciativa anomenada “obert per obres”, de l’Ajuntament de Betxí.

La posada en contacte de la ciutadania de Betxí amb la seva pròpia història és fonamental per a que, d’ara endavant, el Palau de Betxí no siga un edifici tancat sinó una extensió més de la plaça del poble. Tal i com s’explica a la xarrada, que la gent conega els origens i el procés de reconstrucció i modificacions que l’edifici ha patit al llarg de la seva història, és molt important. La posada en valor de la nostra arquitectura local i les seves relacions amb el context històric és la clau. El Palau ens fa una mica més coneixedors de nosaltres mateixos. Des de Novessendes felicitem a tots els implicats en la iniciativa, tant els arquitectes participants, com al nostre Ajuntament, així com a tots els ciutadans que han aportat alguna part d’ells al voltant del Palau.

Share Button

Temes: ,

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010