Xiquets de Betxí a la Nit de Pijames amb altres grups d’esplai

la foto10 xiquets i xiquetes de Betxí, participants del Juga el Dissabte que fem a Novessendes tots els caps de setmana lectius, han viatjat a Manises el 21 i 22 de Febrer, per participar de la Nit de Pijames.

Aquesta activitat és una trobada multitudinària amb més d’un centenar de xiquets de tot el territori valencià, que fan activitats al seu temps lliure als seus respectius pobles. Catarroja, Quart de Poblet, Manises, Benicàssim o Xirivella han sigut alguns dels pobles que han participat també amb els xiquets de Betxí.

La Presidenta de l’Associació Valenciana d’Esplais, Alexandra Almarche, es mostra molt satisfeta de la feina duta a terme per la vintena de voluntaris implicats: “Ha sigut un cap de setmana esgotador però com sempre molt il·lusionant. No té preu dedicar un cap a setmana a estar educant al temps lliure a 100 xiquets de forma totalment altruista, això si que és canviar el món. I l’equip de joves que ho fa possible han demostrat una gran capacitat de treball en equip”.

El grup d’esplai de Betxí promogut a Novessendes en l’activitat de “Juga el Dissabte” és un grup amb inscripció oberta tot l’any, amb preu molt reduït i que facilita el voluntariat educatiu entre la gent més jove del poble. La Fundació Novessendes apostem per l’educació en la participació al temps lliure com a forma d’ensenyar als nostres xiquets i xiquetes a ser ciutadans actius.

Share Button

Temes: ,

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010