Asun Ventura expatrona de Novessendes, rep el premi “Clara Campoamor”

asunEl passat divendres dia 6 de març va tindre lloc al teatre municipal de la localitat la gala d’entrega dels Premis “Clara Campoamor” que atorga l’Ajuntament de Betxí.

Estos premis, que tenen caràcter honorífic, s’organitzen en el marc de la Setmana de la Dona que cada any impulsa la regidoria d’Igualtat, i la seua finalitat és fer un reconeixement públic a persones que han aportat un treball significatiu en l’àmbit de la igualtat entre homes o dones en el municipi de Betxí. Enguany, junt a Asun Ventura ha estat guardonada també Teresa Arrando, més coneguda al poble com Doña Tere.

Asun, que és professora de el departament de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques a la UJI de Castelló, va participar en el patronat de Novessendes entre els anys 2010 i 2013. També ha sigut Directora del Máster Oficial Internacional e Interuniversitari “d’Igualtat i Gènere en l’ ámbit públic i privat” per la UJI de Castelló i Vicepresidenta de la Fundació Isonomia per a la Igualtat d’oportunitats.

Posseïx una producció científica amb diverses publicacions, documents científics i tècnics, així com treballs presentats en congressos nacionals o internacionals. Ha impartit classes en diverses titulacions com polítiques d’igualtat, Llicenciatura en Dret i Diplomatura en Relacions Laborals, entre altres. A més ha dirigit tesis doctorals i projectes fi de carrera.

Des de Novessendes li donem la enhorabona!!!

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010