Comença el programa de suport a persones emprenedores 2013

emprenedors2

Aquest dissabte 9 de febrer arrancà el projecte de la Fundació Novessendes per donar suport a persones emprenedores que van a treballar una idea pròpia d’activitat professional o econòmica.

 8 persones de Betxí i voltants participen en la primera fase del programa, que consisteix en un taller per definir la seua idea de projecte, de manera que un cop madurada esta idea, estiguen en disposició de emprendre la seva pròpia. El taller consta de 5 sessions de 4 hores que es realitzaran fins el 13 d’abril, i serà conduït per un especialista en tècniques del coaching executiu. L’any passat ja es va fer una experiència pilot d’aquesta activitat, i els seus bons resultats ens han animat a fer una segona edició.

Un cop finalitzada la primera fase, a partir del 20 d’abril començaran les activitats de la segona fase, amb l’objectiu de donar suport pràctic als emprenedors per posar en marxa el seu projecte professional o de negoci. Amb aquesta finalitat s’han planificat accions d’acompanyament individual als participants que ho necessiten, i altres adreçades a tot el grup per a capacitar-los en aspectes importants per al desenvolupament d’una iniciativa econòmica, siga empresa o autònom.

Amb aquest programa la Fundació Cívica Novessendes volem invertir en el capital humà del nostre entorn i ajudar a millorar la situació econòmica actual per a persones amb iniciativa que busquen ocupació o volen fer un canvi personal a nivell professional. Tanmateix aportem un impuls per afavorir el desenvolupament econòmic i social local.

 

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010