Es presenten els resultats d’IMAGINEM BETXÍ

2

El divendres 14 de juny es va dur a terme a Novessendes la presentació dels resultats del projecte IMAGINEM BETXÍ.

Amb la participació de quasi un centenar de ciutadans, tots han fet aportacions en alguna de les 5 categories que la comissió de treball del projecte ha trobat molt presents.

Els Betxinencs/ques estan preocupats per la manca de treball i les afeccions de la crisi econòmica, per la situació mediambiental del poble, pels dèficits de democràcia i participació al país en general, per problemes infraestructurals, i les problemàtiques de la joventut.

L’acte de presentació va permetre debatre amb els assistents quines eren les seves preocupacions, i es va establir una llista de “punts calents” que la ciutadania considera prioritari assumir i solucionar. Entre ells estan qüestions com fer un ecoparc a Betxí, donar-li ús al Centre de Dia, la constitució d’un cooperativisme agrari que permeta posar en ús les terres ermes, la neteja dels espais verds de l’entorn del poble i la replantació d’arbres a zones sense ús, o la creació d’un mercat d’intercanvi, per citar alguns dels exemples de més quórum.

La Fundació té exposat durant tot l’estiu el panell informatiu amb les aportacions ciutadanes, per a què qualsevol que ho desitje puga passar a veure’l.

Amb aquest tipus d’iniciatives Novessendes volem afavorir una gestió compartida de la política local i dels serveis ciutadans, per fomentar la implicació de tots i totes en els problemes col·lectius.

Share Button

Temes: , , , ,

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010