Suport a Persones Emprenedores

La Fundació Cívica Novessendes treballa per abordar necessitats de la població a nivell local amb la finalitat de contribuir a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans. Conscients de la complicada situació actual a nivell ocupacional, des de Novessendes ens proposem iniciar aquest Programa de Suport a Persones Emprenedores 2013.

 

 

 

En què consisteix

 

Bàsicament el programa s’estructura en dos components:
1 . Empoderament a la persona
2 . Acompanyament en el desenvolupament del projecte professional
La primera fase consisteix en un taller de 9 sessions de 2 hores, dirigit a persones que es plantegen un repte a nivell professional o ocupacional. Es requereix un clar compromís personal en la seua pròpia idea de projecte, que serà treballada en aquest taller amb la dinamització d’un especialista.
En la segona fase es tracta de facilitar que les solucions identificades siguen impulsades pels mateixos participants. Amb eixe fi es constituirà el que anomenem Club de Persones Emprenedores com un lloc de trobada, gestionat des de la fundació, on facilitar competències i acompanyament per al desenvolupament de les iniciatives dels seus membres.

Objectiu

Afrontar la problemàtica de l’ocupació des de l’enfortiment personal, l’intercanvi i el foment de competències, de manera que els participants puguen desenvolupar un projecte professional de caràcter emprenedor.

A qui va dirigit

A persones amb o sense experiència professional, però que es troben en un moment de canvi i amb un compromís personal cap a l’auto-ocupació.
Els candidats a realitzar el taller de la primera fase realitzaran una entrevista personal per a conèixer el seu perfil i inquietuds, amb l’objectiu d’establir adequadament la participació en aquesta iniciativa. AL mateix temps, servirà per a donar-li a conèixer aquest projecte, els seus objectius i metodologia, perquè el candidat també establisca des del coneixement l’adequació del taller a les seues necessitats reals.
La participació dels candidats en el projecte queda subjecta a la decisió final de la Fundació Novessendes, d’acord als criteris que s’estableixen i a la capacitat de la convocatòria.

Quan

 • El període d’inscripció per als interessats finalitza el dia 10 de gener de 2013
• El taller de la primera fase es desenvoluparà en els mesos de febrer, març i abril.
• Les accions del Club iniciaran en el mes d’abril.

Com inscriure’s

 Dirigir-se a la Fundació Cívica Novessendes per una de les següents vies:
• Per telèfon al nº 964 62 00 10
• Per email a l’adreça info@novessendes.org
• Personalment en el centre cívic de Novessendes: Av. Primer de maig, 23 de Betxí (horari: de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:00)
Share Button

Temes: ,

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010
However: You ZigZag777 sign up bonus