Publicada la resolució d’ajudes ACTIVEM BETXI 2016

activem betxí 16

La Fundació Cívica Novessendes convoca anualment una línia d’ajudes destinades a potenciar nous projectes socials i comunitaris basats en la participació dels ciutadans en la resolució de problemes que afecten al poble de Betxí.

Enguany, la convocatòria ha destinat un total de 8000€ (4000€  aportats per l’Ajuntament de Betxí i 4000€ aportats per la Fundació Novessendes).

Ací teniu la resolució dels projectes d’ACTIVEM BETXI 2016:

El passat dilluns 21 de març es va cel·lebrar reunió del comité avaluador de propostes ciutadanes a la convocatòria ACTIVEM BETXÍ 2016, format pel regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Betxí, el director de la Fundació Novessendes, i personal tècnic de les dues organitzacions. Baremades les propostes sobre els indicadors de les bases, i valorant la viabilitat tècnica de les mateixes, s’acordà recolçar els següents projectes:

  • Apertura d’un Centre Juvenil per a adolescents com a alternativa d’oci al temps lliure al municipi de Betxí” agrupat amb el projecte “Motivar per aprendre” de la Casa de Joventut Espurna de Betxí i l’IES de Betxí, amb 5.700 euros.
  • “Escoleta de Teatre  amb 1000 euros*.
  • “En Família (publicació d’una revista local) de Cristina-la botiga de les flors amb 700 euros.
  • “En Betxí no hi haurà lloc per al bullying, d’Andrea Naval (en qualitat de voluntària de Movimiento Contra la Intolerància) en col·laboració amb joves de l’Espurna de Betxí, amb 200 euros*.
  • “Taller de cinema, de Joana Doñate Ventura en col·laboració amb l’Associació de Cases de Joventut de Castelló) amb 200 euros*.
  • Cuinem!” de Marta Granero, (en qualitat de voluntària de l’Espurna de Betxí), amb 200 euros*.

Tots els projectes acompanyats del símbol (*) al costat de la dotació, estan supeditats a modificacions que hauran d’acceptar abans d’accedir al finançament.

A part del pressupost total destinat per a esta convocatòria que serà de 8.000 euros, Novessendes ofereix a les propostes guanyadores assessorament i ajuda tècnica, per a tasques de disseny i implementació.

Novessendes i l’Ajuntament de Betxí volem felicitar a tots i totes les agrupacions de persones i entitats que s’esforcen dia a dia aportant el seu temps voluntari a construir una societat millor.

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010