Selecció de persones emprenedores a Novessendes Betxí

solo visu miniLa Fundació Cívica Novessendes està buscant persones que tinguen una idea o inquietud emprenedora per ajudar-les a fer-la realitat

Novessendes fica en marxa una nova edició del Programa de Suport a Persones Emprenedores, amb la finalitat d’ajudar a un grup de persones que estiguen buscant una solució d’auto-ocupació professional, o de consolidació d’un negoci o creació d’una empresa.

La Fundació vol ajudar així a veïns i veïnes del poble que estiguen plantejant-se fer un canvi personal i/o professional. Donant suport a estes persones la Fundació intenta contribuir al desenvolupament sòcioeconòmic local i la creació d’oportunitats en uns moments complicats com els actuals.

El termini per inscriure’s és fins el 15 de gener, i les activitats del programa començaran el dia 1 de febrer. Totes les persones interessades poden comunicar-ho clicant ací.

En esta iniciativa també col·laboren entitats com l’Ajuntament de Betxí i el Pacte Territorial Ceràmic, i empreses locals com Cartonajes La Plana, Pavimbe, Brisamar Grup Betxí, Garsaco i Tecnopàmic.

Share Button

Temes:

Ningú ha comentat encara...

Deixa una resposta

contacta'ns a info@novessendes.org o a 964620010